Kwijlslabbetjes, kwijlsjaaltje, kwijlslab, zeversjaal of sjaal?

Je heb net klaar om jouw kind aan te kleden met de nieuwste outfit en je staat nu trots het resultaat te bewonderen.  Maar heel snel zit er een natte flek op het borst.  Hoe leuk de kleren ook zijn, dan ziet het er niet mooi uit.

Je wil graag dat je kind leuk uitziet, en dat andere dat ook vinden. 

En laat ons eerlijk zijn.  De knuffeldrang is wat minder als het kind helemaal nat is van het kwijlen.

Dit komt bij veel kinderen voor tijdens het krijgen van tanden.  Daarvoor zijn de honni's,  om dit probleem op een charmante en comfortable manier af te helpen.  Omdat de honni door een moeder is ontworpen,  is er door veel testen waar het kwijl terecht komt en als het daar wordt opgenomen, dan hoeft het sjaal niet zo lang en groot te zijn.  Daardoor "verdwijnt" het mooie gezicht van je  kind ook niet achter een groot slab.

 

 

 

 

 

 

Veel klanten en bekenden van mij vragen met regelmaat of de honni's nu hippe slabbers of sjaaltjes zijn. Ook ik worstel hier al een tijdje mee omdat ik kwijlslabbetjes een beetje negatief vind klinken maar sjaaltje niet echt aangeeft waar de honni's voor zijn gemaakt. Om het voor mijn (potentiele) klanten en mij duidelijk te krijgen heb ik het opgezocht in het woordenboek.

slab (dev(m)meervoud: slabbenverkleinwoord: slabbetjemorsdoekje voor kinderen.

sjaal (demmeervoud: sjaals) langwerpige, om de hals gedragen doek: een wollen sjaaldamessjaaltje

Een honni is een honni

Het komt er dus eigenlijk op neer dat beide woorden gebruikt kunnen worden door de inzetbaarheid van de kwijlsjaal.

Je kunt het gebruiken als accessoire om je kind of jezelf er nog verzorgender uit te laten zien. Maar ook direct om zich comfortabeler te voelen door wanneer een baby tandjes krijgt, het niet nat worden van zijn of haar kleding door overmatig speeksel.

Honni: hét exclusieve merk voor sjaaltjes én slabben

Ondanks dat beide woorden, kwijlslabbetjes en kwijlsjaaltjes zijn te gebruiken noem ik ze persoonlijk liever een sjaal. Ik wil namelijk dat honni "het exclusieve merk" wordt voor kinderen, die last hebben van overmatig speeksel, op het gebied van sjaals en slabben.

Hiervoor gebruik ik de beste stoffen, wordt er altijd ingespeeld op de huidige mode, zijn de honni's handgemaakt en is er veel keuze. De fabrikage vindt plaats in Nederland.

Alles mag bij honni

Ook al houd ik het persoonlijk liever op sjaal laat ik iedereen de keus om honni te noemen zoals hij/zij wilt: zoals kwijlslab, zeversjaal, kwijlsjaal, enz enz, is natuurlijk mogelijk. Alles kan en mag bij honni. 

                           .

 

 

© 2010 - 2021 honni | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel