Wie is honni

Welkom op de site van honni voor kleine kinderen.  Zoek je sjaals voor grotere kinderen of volwassenen, klik hier 

Mijn naam is Susan Holst Nielsen, ik ben Deense en woon sinds 18 jaar samen met mijn Nederlandse man in Nederland. Ik ben moeder van een zoon van 14 en dochter van 12 jaar oud.

Ontstaan van honni

Onze twee kinderen hebben allebei ontzettend veel gekwijld. In mijn zoektocht naar leuke slabbers tegen het kwijlen kon ik in Nederland alleen maar eetslabbers vinden. Ze zijn bekend, de slabbers die je tijdens het eten om de nek van je kind knoopt. Maar hippe moeder die ik ben, wilde ik  natuurlijk niet dat onze kinderen deze de hele dag zouden dragen.

Ontwikkelen van honni kwijlsjaaltjes

In Denemarken zijn de "kwijlslabbers", die ik zocht,  heel gewoon in tegenstelling tot in Nederland. Dus ik had ze kunnen importeren vanuit Denemarken. Maar als ik eerlijk ben, vond ik de bestaande kwijlslabbers uit Denemarken niet mooi genoeg, en ik wilde niet dat mijn kinderen voor schut zouden staan.  Daarom heb ik slabbers ontworpen in de vorm van een sjaaltje. Een combinatie van praktisch en mooi. Een kwijlslab in de vorm van een sjaaltje. Een hippe modeaccessoire. 

Na veel onderzoek naar de veiligheid, de juiste pasvorm, de juiste vochtabsorberende stoffen en de juiste look is de huidige collectie ontstaan. Ik stop natuurlijk niet met ontwikkelen. Tips en feedback van de ouders van de jonge gebruikers neem ik mee en de sjaaltjes worden elk seizoen aangepast zodat ze altijd in het modebeeld passen.

De droom van honni

Ik hoop dat mijn "honni´s" het leven van de baby’s, kinderen en hun ouders iets droger en tegelijkertijd iets mooier kunnen maken!

Groeten

Susan

honni kwijlslab of kwijlsjaal          

Kwijslab voor babies

Honni,  Berghof 4, 5671 EH  NUENEN
Telefoon: 06 28 24 89 51   

info@honni.nl     Facebook: honni sjaal    Kvk.nr. 17275087  BTW nr. NL002439968b94

Rabobank, Nuenen:  T.a.v. honni te Nuenen
Bankrekeningnummer NL41 RABO 0156 5808 88  BIC: RABO NL 2U.

 

© 2010 - 2021 honni | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel