Wie is honni

Welkom op de site van honni.

Mijn naam is Susan Holst Nielsen, ik ben Deense en woon sinds 16 jaar samen met mijn Nederlandse man in Nederland. Ik ben moeder van een zoon van 12 en dochter van 10 jaar oud.

Ontstaan van honni

Onze twee kinderen hebben allebei ontzettend veel gekwijld. In mijn zoektocht naar leuke slabbers tegen het kwijlen kon ik in Nederland alleen maar eetslabbers vinden. Ze zijn bekend, de slabbers die je tijdens het eten om de nek van je kind knoopt. Maar hippe moeder die ik ben, wilde ik  natuurlijk niet dat onze kinderen deze de hele dag zouden dragen.

Ontwikkelen van honni kwijlsjaaltjes

In Denemarken zijn de "kwijlslabbers", die ik zocht,  heel gewoon in tegenstelling tot in Nederland. Dus ik had ze kunnen importeren vanuit Denemarken. Maar als ik eerlijk ben, vond ik de bestaande kwijlslabbers uit Denemarken niet mooi genoeg, en ik wilde niet dat mijn kinderen voor schut zouden staan.  Daarom heb ik slabbers ontworpen in de vorm van een sjaaltje. Een combinatie van praktisch en mooi. Een kwijlslab in de vorm van een sjaaltje. Een hippe modeaccessoire. 

Na veel onderzoek naar de veiligheid, de juiste pasvorm, de juiste vochtabsorberende stoffen en de juiste look is de huidige collectie ontstaan. Ik stop natuurlijk niet met ontwikkelen. Tips en feedback van de ouders van de jonge gebruikers neem ik mee en de sjaaltjes worden elk seizoen aangepast zodat ze altijd in het modebeeld passen.

Ik geloof in dat veranderingen goed zijn voor de ontwikkeling. We zijn daarom voor een periode van 1 1/2 jaar naar Denemarken verhuisd om tijd te met de Deense familie te brengen en voor de kinderen om de Deense cultuur en taal beter te leren kennen.  De webwinkel van honni, gaat gewoon door. Voor de klant is er geen verandering.

Net zoals mijn emigratie naar Nederland ervoor zorgden dat de Honni sjaals ontstond, ben ik ervan overtuigd dat deze stap allen een meerwaarde aan mijn bedrijf gaat geven. Precies hoe, dat weet ik nog niet.

 

De droom van honni

Ik hoop dat mijn "honni´s" het leven van de baby’s, kids en hun ouders iets droger en tegelijkertijd iets mooier kunnen maken!

Mijn persoonlijke doel om elke dag met plezier te kunnen werken, de positieve reacties van de kinderen en hun ouders te ontvangen. En vooral om te weten dat de honni sjaals plezier brengen.  Dit in bijzonder bij mijn klanten, die jarenlang og misschien levenlang last hebben van speekselverlies.  Dat de honni sjaals hun probleem op een wat eerbare manier een beetje kunnen afhelpen, en de blijheid dat er nu een mooie hulpmittel is waardoor je ook modieus uitziet.

Dus aan alle mijn klanten, harstikke bedankt dat jullie mij deze mogelijkheid geven.

Groeten

Susan

          

  • ideal logo
  • Mistercash

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 03-12-2019 - We LOVE the bibs/scarves.The quality is fantastic and the colors...  lees meer
  • 14-11-2019 - Woooooooow, hier kan je enkel positief over zijn! Super sjaaltjes,...  lees meer
  • 16-04-2018 - De sjaaltjes van Honni zijn erg mooi en functioneel tegelijk....  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2020 honni | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel