Wie is honni

Welkom op de site van honni voor kleine kinderen.  Zoek je sjaals voor grotere kinderen of volwassenen, klik hier 

Mijn naam is Susan Holst Nielsen, ik ben Deense en woon sinds 18 jaar samen met mijn Nederlandse man in Nederland. Ik ben moeder van een zoon van 13 en dochter van 12 jaar oud.

Ontstaan van honni

Onze twee kinderen hebben allebei ontzettend veel gekwijld. In mijn zoektocht naar leuke slabbers tegen het kwijlen kon ik in Nederland alleen maar eetslabbers vinden. Ze zijn bekend, de slabbers die je tijdens het eten om de nek van je kind knoopt. Maar hippe moeder die ik ben, wilde ik  natuurlijk niet dat onze kinderen deze de hele dag zouden dragen.

Ontwikkelen van honni kwijlsjaaltjes

In Denemarken zijn de "kwijlslabbers", die ik zocht,  heel gewoon in tegenstelling tot in Nederland. Dus ik had ze kunnen importeren vanuit Denemarken. Maar als ik eerlijk ben, vond ik de bestaande kwijlslabbers uit Denemarken niet mooi genoeg, en ik wilde niet dat mijn kinderen voor schut zouden staan.  Daarom heb ik slabbers ontworpen in de vorm van een sjaaltje. Een combinatie van praktisch en mooi. Een kwijlslab in de vorm van een sjaaltje. Een hippe modeaccessoire. 

Na veel onderzoek naar de veiligheid, de juiste pasvorm, de juiste vochtabsorberende stoffen en de juiste look is de huidige collectie ontstaan. Ik stop natuurlijk niet met ontwikkelen. Tips en feedback van de ouders van de jonge gebruikers neem ik mee en de sjaaltjes worden elk seizoen aangepast zodat ze altijd in het modebeeld passen.

De droom van honni

Ik hoop dat mijn "honni´s" het leven van de baby’s, kinderen en hun ouders iets droger en tegelijkertijd iets mooier kunnen maken!

Groeten

Susan

honni kwijlslab of kwijlsjaal          

  • ideal logo
  • Mistercash

Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 03-12-2019 - We LOVE the bibs/scarves.The quality is fantastic and the colors...  lees meer
  • 14-11-2019 - Woooooooow, hier kan je enkel positief over zijn! Super sjaaltjes,...  lees meer
  • 16-04-2018 - De sjaaltjes van Honni zijn erg mooi en functioneel tegelijk....  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2020 honni | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel